Поморавски Гласник доо – Ваш Извор Информација

Поморавски Гласник доо је угледна медијска компанија посвећена пружању информација из Ћуприје и Поморавља. Са више од осам година искуства у индустрији вести, постали смо синоним за поузданост, интегритет и професионализам у извештавању о локалним дешавањима. Наша компанија поседује три кључна медија – телевизију, часопис и онлине портал – како бисмо задовољили различите потребе наших читалаца и гледалаца.

Телевизија Поморавље: Деценија Поверења

Наш телевизијски канал, који емитујемо путем кабловског сигнала, представља главни извор информација за грађане Поморавља. Већ деценију, доносимо најважније локалне вести, репортаже, интервјуе и забавне садржаје. С обзиром на свој широки домет, наш програм доступан је гледаоцима широм Поморавља. Са пажљиво одабраним садржајем који обухвата најважније локалне теме, РТП тежи да информише, образује и повезује заједницу.

Часопис Поморавски Гласник: Месечна Доза Информација

Наш месечни часопис представља одличан додатак телевизијском програму и онлине порталу. Делимо га бесплатно како бисмо омогућили широком кругу читалаца да се детаљније информише о локалним догађајима, култури, спорту и другим релевантним темама. Часопис “Поморавски Гласник” доноси дубље анализе, ексклузивне приче и тематске чланке о локалним догађајима, култури, спорту и још много тога и омогућава читаоцима дубље разумевање и анализу кључних питања која обликују Ћуприју и Поморавље.

РТП Онлине: Брз и Актуелан Информатор

У дигиталном добу, разумемо важност брзих и ажурираних информација. Наш онлине портал омогућава приступ вестима и анализама у реалном времену. Без обзира где се налазите у Поморављу или шире, наша wеб страница је ваша дестинација за свежим и релевантним садржајем. Поред вести, портал нуди и различите рубрике, блогове и могућност интеракције с нашим читаоцима преко коментара и друштвених мрежа.

Поморавски Гласник доо је поносан на своју улогу у информисању и повезивању локалне заједнице већ годинама. Наша посвећеност интегритету и тачности у извештавању остаје непромењена, а наш циљ је да помогнемо у изградњи информисане и ангажоване заједнице у Ћуприји и Поморављу.
Остајемо предани пружању релевантних и квалитетних информација које су од суштинског значаја за вас.

Хвала вам што нас подржавате.