Информативни програм

 

Вести
ip_vestiИстинито, правовремено, непристрасно потпуно, објективно, разумљиво и тачно дневно информисање свих грађана Ћуприје и Поморавског округа.
Централна информативна емисија „Данас“
ip_danasЦентрална информатива ”Данас” је збир најзначајнијих информација из Поморавског округа, али и из целе земље, уколико су од значаја и за овај крај. Централно место чине информације из Ћуприје. Информације се доносе у форми вести и прилога. Заступљене су актуелне информације из најзначајнијих области живота: политике, привреде, економије, образовања, науке, хронике, културе, спорта итд.
Тема дана
ip_tema-danaЕмисија је информативно-политичког садржаја, а обрађује актуелне информације о раду локалне самоуправе, јавних предузећа и установа из Ћуприје, компарирајући актуелни тренутак са сличним догађајима из последње деценије овог века.
Поморавски гласник
ip_glasnikЕмисија је хроника о дешавањима у општинама Поморавског округа. У њој се обрађују најразличитије теме из друштвено – политичког, привредног, економског, културног и спортског живота.
Ој Мораво
ip_oj-moravoЕмисија мозаичног типа, испуњена најразличитијим садржајима, било да су информативног или забавно-музичког карактера. Гледаоцу нуди најважније информације за почетак дана, као и бројне забавне садржаје.
Хроника недеље
ip_hronikaКомпилација дневних прилога који су емитовани у емисији „Данас“ од понедељка до суботе
Хроника недеље на језицима националних мањина
ip_hronika-nmИстинито, правовремено, непристрасно информисање свих грађана на језицима националних мањина, ромском и румунском (влашком).
Информативно политичка емисија, ’’Актуелно’’
ip_aktuelnoЕмисија обрађује актуелне теме које диктира тренутак у коме живимо. Емисија је информативно-политичког садржаја и углавном се ради уживо из студија. У изузетним ситуацијама може бити снимљена и одложено емитована. ’’Актуелно’’ може имати и више учесника који говоре о различитима темама или сучељавају своје ставове.