[su_accordion] [su_spoiler title=”Емисија „Свет спорта“” style=”fancy”] zp_svet-sportaЕмисија „Свет спорта“ је искључиво информативног карактера, односно бави се спортским догађајима који су се десили током викенда. То укључује резултате и изјаве актера. [/su_spoiler] [su_spoiler title=”Емисија „Земља, точак, небо“” style=”fancy”] zp_zemlja-tocak-neboЕмисија посвећена ромској националној мањини у којој се говори о људима, догађајима, појавама, обичајима, занимљивостима, али и о свакодневном животу (породица, култура, религија, спорт). [/su_spoiler] [su_spoiler title=”Емисија „Влашка шубара“” style=”fancy”]  zp_vlaska-subaraЕмисија посвећена влашкој националној мањини у којој се говори о људима, догађајима, појавама, обичајима, занимљивостима, али и о свакодневном животу (породица, култура, религија, спорт).  [/su_spoiler] [su_spoiler title=”Емисија из културе, „Култ“” style=”fancy”] zp_kultЕмисија о позоришту, филму, ликовној уметности, књижевности и музици. Укључује вeсти, извештаје, прилоге, и интервјуе са ауторима о делима и догађајима из ових области. [/su_spoiler] [su_spoiler title=”Емисија „Борилиште“” style=”fancy”]  zp_borilisteУ овој емисији гледаоцима приближавамо актере, борце, учеснике и сведоке многобројних такмичења, било да се ради о активним спортистима или о асовима који су у ближој или даљој прошлости били на врхунцу каријере.
Такође, бавимо се и људима који су на било који начин остали упамћени по свом преданом раду. Тиме промовишемо спорт и физичку културу, а младе враћамо на терен, односно „Борилиште“, тамо где се игра у тиму или бори против „штоперице“, како то воле да кажу спортски коментатори.
[/su_spoiler] [su_spoiler title=”Емисија „Поздрав из дијаспоре“” style=”fancy”] zp_pozdrav-iz-dijasporeМузичка емисија намењена свим генерацијама са богатим музичким садржајима. Један део овог програма посвећен је националним мањинама. [/su_spoiler] [/su_accordion]