10. МОТО СКУП

Када смо пре 10 година почињали нисмо могли ни да претпоставимо да ћемо догурати до овако великог јубилеја – задовољни су чланови клуба “Ајрон бриџ”, који ће овог викенда прославити десети рођендан организације Мото скупа, који је израстао у један од највећих и најпосећенијих у Србији и региону.

Сви воле да дођу код нас – рекао је Саша Станковић, потпреседник мото клуба “Ајрон бриџ”. И овога пута очекујемо преко 1000 бајкера и десетак хиљада посетилаца обе вечери – нагласио је он.

Прошле године обележили смо 10 година постојања нашег клуба, а ове 10 година организације Mото скупа – рекао је Станковић. Очекујемо велики број посетилаца, за које смо припремили занимљив програм.

Централни дан је субота, када ће бити одржан дефиле учесника улицама Ћуприје. Ове године, због радова у центру града, траса проласка бајкера је мало измењена. Идемо, као и увек, улицом Јована Курсуле, па Булеваром и улицом Браће Нешић до Славије. Одатле обилазницом, преко Боривоја Велимановића и Косанчићевом, до Цетињске и Цара Лазара све до споменика кнезу Лазару на кружном току, па назад у град – рекао је Саша Станковић.

Бајкере Србије и региона на 10. Мото скуп позвао је најстарији члан “Ајрон бриџа” Горан Живковић, познатији као Чича. Он је рекао да све посетиоце очекује добра организација у загарантовани провод.

Организацију Мото скупа прати и један куриозитет. Откада је пре четири године први пут дошао у Ћуприју Кристијан, бајкер из Белгије, редовни је посетилац и сада већ домаћин ћупријског Мото скупа. Први је на прозивци и здушно помаже у организацији и припремама. И он је послао поздрав и позивницу бајкерима да дођу на 10. Мото скуп, у Ћуприју.

Мото скуп почиње у петак. Звезда вечери је Ален Исламовић. Његов наступ најављен је за 21 час. У суботу, од 22 часа, звезде вечери су легенде српског рока група Кербер. Организацију 10. Мото скупа помогла је општина Ћуприја.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП