6. РОЂЕНДАН НОУ ТИМ-а Најава: VII Регионални сајам образовања –НОУ ФЕСТ, Ћуприја 2019.

Регионални тим подршке за науку, образовање и уметност„НОУ ТИМ“ 12. децембра слави свој 6. рођендан.

У протеклих шест година, “НОУ ТИМ” је организовао на десетине различитих догађаја у Поморављу .

Неке од манифестација имају вишегодишњи континуитет попут  “НОУФЕСТ”-а, највећег  сајма образовања у централној Србији, европске манифестације „Ноћ истраживача“, пројекта “Музика у пракси“, Фестивала науке, и  великог броја предавања, фестивала, научних радионица и промоција.

Успешан НОУ тим чини 7 чланова, из неколико градова у Поморављу, који своју снагу и окосницу деловања види у сталном приливу великог броја волонтера и сарадника из многобројних  школа и образовних институција са територије  Поморавског округа и шире.

До сада је на различитим пројектима учествовало преко хиљаду волонтера, сарадника и колега!

Један од пројеката на који смо посебно поносни је “НОУ ФЕСТ” – сајам образовања који је временом постао лична карта НОУ ТИМ-а.

Седми  Регионални сајам образовања – “НОУ ФЕСТ 2019”  биће одржан 14. и 15. марта 2019. године, у хали спортова „АДА“ у Ћуприји.

Први дан НОУ ФЕСТ-а по правилу је резервисан за промоцију великог броја факултета и високих школа са свих универзитета у Србији.

Другог дана биће одржан традиционални Сајам запошљавања, а своје образовне профиле представиће све средње школе Поморавског округа.

У наредном периоду најавићемо и термине одржавања предавања и научних радионица, које су свих ових година неизоставни део НОУ ФЕСТ-а.

Видимо се 14. и 15. марта!

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП