АСФАЛТИРАНА ЛОМНИЧКА УЛИЦА У СЕЊУ

Асфалтирањем два крака Ломничке улице у Сењу затвара се циклус асфалтирања сеоских путева по основу двогодишњег уговора који је општина Ћуприја потписала са предузећем “Србија Aутопут”. Вредност уговора по коме је нови асфалт у предвиђеним роковима добило 25 сеоских улица износи око 67 милиона динара са пдв-ом, а према речима Дејана Ристића, директора ЈКП “Равно 2014” у току је припрема пројектно-техничке документације за асфалтирање преосталих деоница.

До сада смо одржали низ састанака са представницима месних заједница и мештанима ћупријских села на којима су изложени приоритети за инвестиције у селима, превасходно у домену уређења и асфалтирања сеоских путева. Очекујем да већ почетком наредног месеца уђемо у поступак припреме техничке документације како бисмо већ на јесен, у складу са расположивим буџетом, могли да распишемо јавне набавке за санацију нових улица.

Ломничка улица асфалтирана је у дужини од 200 метара, а како је навео директор Ристић, додатно ће бити уређен пад ка Ломничком потоку јер је због конфигурације терена присутна честа појава бујичних вода.

This slideshow requires JavaScript.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП