АСФАЛТИРАНА ЛОМНИЧКА УЛИЦА У СЕЊУ

Асфалтирањем два крака Ломничке улице у Сењу затвара се циклус асфалтирања сеоских путева по основу двогодишњег уговора који је општина Ћуприја потписала са предузећем “Србија Aутопут”. Вредност уговора по коме је нови асфалт у предвиђеним роковима добило 25 сеоских улица износи око 67 милиона динара са пдв-ом, а према речима Дејана Ристића, директора ЈКП “Равно 2014” у току је припрема пројектно-техничке документације за асфалтирање преосталих деоница.

До сада смо одржали низ састанака са представницима месних заједница и мештанима ћупријских села на којима су изложени приоритети за инвестиције у селима, превасходно у домену уређења и асфалтирања сеоских путева. Очекујем да већ почетком наредног месеца уђемо у поступак припреме техничке документације како бисмо већ на јесен, у складу са расположивим буџетом, могли да распишемо јавне набавке за санацију нових улица.

Ломничка улица асфалтирана је у дужини од 200 метара, а како је навео директор Ристић, додатно ће бити уређен пад ка Ломничком потоку јер је због конфигурације терена присутна честа појава бујичних вода.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.