АСФАЛТИРАНА УЛИЦА ВОЈВОДЕ МИШИЋА У БАТИНЦУ

Грађевинска сезона се приближава крају, а према речима Дејана Ристића, директора ЈКП “Равно 2014.”, док временски услови буду дозвољавали изводиће се запланирани радови на изградњи и реконструкцији путне инфраструктуре у селима општине Ћуприја.
Новим слојем асфалта у дужини од 200 метара пресвучена је средишња деоница улице Војводе Мишића у селу Батинац, а до краја недеље асфалтирање се наставља у селу Вирине.

“ У току је израда пројектно техничке документације за још три улице у Батинцу, а које ће бити асфалтиране у току наредне године. Поред овога, у току ове године, приведени су крају радови на санацији некатегорисаних путева у неколико ћупријских села. Општина Ћуприја интензивно ради у складу са планираним активностима на уређењу града, путне инфраструктуре и подизању квалитета живота у селима. Све досадашње активности, реализоване су у сарадњи са мештанима и саветима месних заједница, који су доставили планове и предложене инвестиције, које су биле уврштене и реализоване током ове грађевинске сезоне. У том правцу наставићемо и наредне године, додаје директор Ристић.

This slideshow requires JavaScript.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП