“АТЛЕТСКИ ЦЕНТАР СРБИЈЕ ПОЛАКО ДОБИЈА СВОЈЕ ОБРИСЕ”

Након грубих техничких радова – рушења трибина, њиховог изношења, затим обележавања атлетске стазе и одређивање њених димензија по европским правилима, почели су грађевински радови на Атлетском центру Србије. Радове су обишли председник Скупштине општине Бранимир Тазић и Владимир Васиљевић, члан Општинског већа задужен за спорт, културу и туризам.

Према речима већника Васиљевића радови се одвијају предвиђеном динамиком. Управо се изливају темељи јужне трибине, у делу где ће бити простор за бацачке дисциплине, скок увис и скок с мотком. “Челници Атлетског савеза Србије редовну посећују Ћуприју и напредовање радова. Од њих добијамо савете и смернице. За сада је све у реду и нема разлога да сумњамо да ће и надаље ићи предвиђеним током, с обзиром на то да је општина Ћуприја обезбедила сва потребна средства.”

Председник Скупштине општине задовољан је до сада урађеним послом и каже да је крајње време било да се локална самоуправа одужи свим атлетичарима који су до сада проносили славу Ћуприје, али и да обезбеди адекватне услове за нове нараштаје.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП