БИСТРО ОКО И СИГУРНА РУКА

Лига Градског стрељачког клуба “Ћуприја 1887”. Резултати на репрезентативном нивоу.

Завршена је лига Градског стрељачког клуба “Ћуприја 1887”. Трајала је 10 кола а надметали су се стрелци матичног клуба и клубова из Ћуприје, у категоријама пионири и пиониорке и млађи јуниори и млађе јуниорке.

Градски стрељачки клуб “Ћуприја 1887” традиционално организује овакву врсту такмичења. Циљ je популаризација стрељаштва међу младима – рекао је Слободан Јаковљевић, председник клуба и тренер.

Наше девојке и момци постижу изванредне резултате у својим категоријама и увек заузимају високе пласмане на регионалним и савезним нивоима такмичења – рекао је Јаковљевић.

Клуб броји тридесетак чланова. Његов рад помаже локална самоуправа на основу програма о суфинасирању. Стрељачка опрема је веома скупа а резултати осим сигурне руке и бистрог ока стрелца зависе и од оружја, стрељачких јакни, патика, визира и осталих потрепштина – нагласио је тренер Јаковљевић.

Како на млађима свет остаје Градски стрељчки клуб “Ћуприја 1887” има разлога за оптимизам и поглед у будућност. Раде Гајић је момак који се припрема за рад са младим стрелцима.

Победници лиге Градског стрељачког клуба “Ћуприја 1887”, у конкуренцији пионира, су Михајло Стојановић, Лука Миленковић, Сара Петровић и Стефан Николић.

Код млађих јуниорки најбоља је била Елена Радосављевић, друго место заузела је Хелена Поштић, док је трећа била Марина Полимац.

У конкуренцији млађих јуниора такмичили су се Илија Радосављевић, који је био први и Александар Николић који је стао уз раме победнику.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП