ЋУПРИЈА НАСТАВЉА УСПЕШНУ САРАДЊУ СА КИНЕСКИМ КОМПАНИЈАМА

Нинослав Ерић, председник Скупштине општине Ћуприја, угостио је представнике корпорације Лингиј ај-тек (Lingyi iTech Company), коју је предводио Шуе Фанг.

Лингиј ај-тек је корпорација која има своја постројења широм света, од Кине, преко Финске и Француске до Сједињених Америчких Држава, а производњу у њеним фабрикама одликују коришћење нових материјала и прецизна израда. У пословном свету Лингиј ај-тек је познат као један од најквалитетнијих и највећих добављача аутомобилске и индустрије за производњу електронских направа.

Данас настављамо сарадњу са кинеским компанијама, и драго ми је да могу да најавим да су на ред дошле фирме које су капитално интензивне. Лингиј ај-тек производи мобилне телефоне и делове за аутомобилску индустрију, а оно што нас посебно повезује je то што се централа компаније налази у Ђангсу (Jiangsu) провинцији, са којом смо ми у братским односима, изјавио је Нинослав Ерић, председник скупштине општине Ћуприја.

Председник Ерић је додао како је сада јасно да нам је у централној Србији преко потребна једна индустријска зона као што је Индустријски парк „Добричево“.

This slideshow requires JavaScript.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП