ЋУПРИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ

ЋУПРИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ

Председник Општинског одбора Српске напредне странке у Ћуприји Нинослав Ерић предао је изборну листу “Александар Вучић – Ћуприја не сме да стане” за локалне изборе. Листа је предата Општинској изборној комисији.

Симболично, у 16 сати и 16 минута, из страначких просторија, кренула је велика група чланова странке да и на овај начин да подршку својим представницима на предстојећим изборима. Општинској изборној комисији предата је пуна листа са 37 одборничких кандидата. ОО СНС први је предао изборну листу.

После 10 година борбе за напредак Србије и Ћуприје, за бољи живот свих грађана, излазимо на изборе спремнији него икада – рекао је Нинослав Ерић, председник општинског одбора. Иза нас су године мукотрпног рада, велике жеље и несебичног изгарања за живот достојан човека у 21. веку – нагласио је Ерић.

Он је апострофирао да је посао био тежак јер је много времена изгубљено на исправљању туђих грешака и злонамерних потеза. Показали смо да знамо и можемо, а грађани су нас за то својим гласовима наградили током протеклих изборних процеса. Хвала им на томе и позивам их да 17. децембра изађу на изборе и свој глас дају људима који раде за њих, за боље сутра њихове деце – рекао је Ерић.  Он је нагласио да листа “Александар Вучић – Србија не сме да стане” за парламентарне и “Ћуприја не сме да стане” за локалне изборе нуди најбоље кандидате који ће наставити да раде у корист Србије.

Шта је све урађено у протеклих 10 година тешко је набројати. Све се види. Тако ће бити и у будућности. Нове фабрике, више радних места, нове улице и тргови, решавање питања водоснабдевања, ефикасније здравство, модерније школство, више пара за културу и спрот, савременија пољопривреда, нова железничка станица, нови друмски мост преко Велике Мораве и још много других послова – набројао је Ерић. Већина се приводи крају, нове започињемо. То је пут којим Србија иде у будућност и нема стајања – закључио је Нинослав Ерић након предаје одборничке листе за локалне изборе 17. децембра.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП