ЋУПРИЈСКИ МОТО СКУП – ПРЕСТИЖ МЕЂУ БАЈКЕРИМА

10. Мото скуп МК “Ајрон Бриџ” је завршен. Разишли су се мотористи, смирила се бука, расклопљена је бина. Општи утисак је позитиван. Очекивања нису изневарена. Потврђено је то и овога пута, а видело се на дефилеу улицама Ћуприје и препуној плажи испод моравског моста. Престиж је бити на оваквом месту. И како рече Ален Исламовић, чувајте то што имате и показујте свету, јер најлепши су градови кроз које протичу велике реке.

Две вечери грмело је са леве обале Велике Мораве. Што од мотора што од гласне музике. Ален Исламовић и Кербер, свако у свом фаху, испунили су очекивања. Са Аленом је прорадила југоносталгија, а Кербер је својим ванвременским хитовима подсетио да су као старо вино, те доказао да су велики простори идеални за њих.

Незахвално је лицитирати са бројем посетилаца али је сигурно да ће гости 10. Мото скупа, из земље и иностранства, памтити овај догађај. Организација је функционисала. Локална самоуправа је дала свој допринос. Ћупријски мотористи су били на висини задатка, као и увек. Остало је да се утисци слежу до новог сусрета.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП