ДОДЕЉЕНЕ СПОРТСКЕ НАГРАДЕ ЗА 2019. ГОДИНУ

Спортски савез Ћуприје доделио је награде и признања најбољим појединцима и спортским организацијама за 2019. годину, у укупно 13 категорија.

За спортисту године проглашен је атлетичар Алекса Милановић, најбоља спортистикиња је атлетичарка Тијана Димић, а за најуспешнију спортску организацију у 2019. години проглашен је ОАК “Морава”. Звање најбољег тренера понео је Драган Здравковић, најуспешнији спортиста ван територије општине Ћуприја је члан футсал репрезентације Србије Денис Рамић, док је признање за животно дело “Да се не заборави” додељено професору Радомиру Милојковићу Цревару.

У области школског спорта награде за освојене медаље на републичким такмичењима припале су Алекси Милановићу и Срећку Милановићу који је уједно овогодишњи најбољи школски спортиста, најбоља школа је ОШ “13. октобар”, а Даница Стојковић именована је за најуспешнијег школског наставника у области физичке културе.

Овом приликом додељена су и три специјална признања. Признање за допринос развоју каратеа у Ћуприји постхумно је одељено Станиши Бокију Живановићу, тренеру Карате клуба “Кнез Лазар”, признање за хуманост, афирмацију и промоцију града припало је Николи Павличићу, а волонтер године је Дејан Бркић.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП