ФОРМИРАНА ФЕЈСБУК ГРУПА “ЗЕЛЕНА ПИЈАЦА-ЋУПРИЈА”

На Фејсбуку је формирана група “ZELENA PIJACA-ĆUPRIJA”, преко које пољопривредници за време ванредног стања могу да огласе производе које имају за продају, а купци да набаве свежу робу.

Ова група настала је са циљем да повеже продавце и потенцијалне купце свежег воћа и поврћа, житарица и живе стоке, а за сада већ има 514 чланова. Своју понуду у групи “ZELENA PIJACA-ĆUPRIJA” можете огласити слањем поруке у инбокс.

За оглашавање понуде производа за продају регистрованим пољопривредним газдинствима на располагању је и сајт www.agroponuda.com. Понуда се може објавити контактирањем Групе за привреду и пољопривреду при Општинској управи оштине Ћуприја, на мејл адресе  tatjana.zejak@cuprija.rs  и danijela.radivojevic@cuprija.rs, као и контактирањем Пољопривредне саветодавне и стручне службе Јагодина.

У пријави треба да буде наведено име и презиме носиоца пољопривредног газдинства, његов матични број, броЈ пољопривредног газдинства (БПГ), адреса, списак пољопривредних производа који се продају, количина и контакт број телефона.

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП