ИЛИ ЈЕ ТО САМО КИША

Школа глуме Установе културе има лепу традицију. Публици је приказана седма премијера полазника који желе да се баве позориштем. Од ментора и првог учитеља Уроша Малденовића, преко Марије Миладиновић садашње редитељке и педагога глуме, до глумице Милице Радуловић и њених другара, школа глуме окупља основце и средњошколце.

Протекло време, а десило се тако, од почетка короне до данас, посветили смо раду на комаду “Или је то само киша”, Ивора Матинића. Дошао је тренутак када публици представљамо једну праву драму – рекла је редитељка Марија Миладиновић. Текст “Или је то само киша” пружио нам је велике могућности да се искажемо на сцени и потпуно оголимо, откријемо и демистификујемо позориште као уметност, али и своја емотивна стања – рекла је Марија Миладиновић. Она је нагласила да јој је драго што се публици допала представа. Још ми је драже што су се ови млади људи пронашли у причи на сцени и веома искрено поделили своје емоције међусобно и са гледаоцима – рекла је редитељка Миладиновић.

У представи играју Николина Петковић, Милица Перић, Анђела Вујновић и Страхиња Васић. Сви они кажу да је задатак био тежак, али су задовољни финалним производом.

Сценске вежбе и рад на пробама преточили смо у једну праву представу. Хвала публици на искреним аплаузима – рекла је Николина Петковић, која је признала да је баш овакву улогу прижељкивала.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП