ИЗ ОПШТИНСКЕ КАСЕ 12 И ПО МИЛИОНА ЗА АКТИВНОСТИ ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД

За реализацију дела активности Центра за социјални рад “Ћуприја” из  општинског буџета у текућој години биће издвојено 12 500 000 динара – одлучено је на 22. седници Општинског већа након разматрања и усвајања плана и програма рада ове установе, са финансијским планом за 2021.

Овом приликом већници су донели и закључке којима се Скупштини општине Ћуприја предлаже да да сагласност на планове и програме предузећа “Пор, Вернер и Вебер” доо – огранак Ћуприја, којима ће конкретније бити дефинисани послови на одржавању јавне хигијене и изношењу смећа у општини Ћуприја у текућој години. Како чланови локалног парламента још увек нису расправљали о новом ценовнику услуга “Пор, Вернер и Вебер”, сасвим је извесно да ће се пред Већем у скоријем периоду наћи допуне планова и програма овог комуналног предузећа за 2021. годину.

Веће општине Ћуприја, између осталог, донело је одлуку о расписивању Конкурса за суфинансирање пројеката ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања у 2021. години, а јавни позив за достављање пројеката отворен је до 19. фебруара. Предмет дискусије на 22. седници били су и планови по којима ће ове године своје активности обављати локална пореска и комунална инспекција, након чега су, уз сугестију да се усвоје, прослеђени Скупштини општине на даље разматрање.

 

 

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП