ИЗЛАЗНОСТ У ЋУПРИЈИ ДО 18 САТИ 43,2%

На основу репрезентативног узорка, просечна излазност на изборе до 18 сати у Ћуприји износи 43,2% – саопштава Изборна комисија општине Ћуприја. 

На бирачком месту број 10 у Другој месној заједници до 17 сати гласало је око 40% уписаних бирача. Имали смо и 14 лица која због инвалидитета нису могла да изађу на биралиште, а чије је гласове комисија забележила у њиховим домовима – каже Милош Василић, заменик председника бирачког одбора.

У истом периоду излазност на изборе на бирачком месту број 1, у вртићу “Невен”, износи око 44%. По речима Момира Ратковића, заменика председника овог бирачког одбора, комисија је током данашњег дана имала 11 излазака на терен.

Зоран Стојадиновић, председник бирачког одбора на бирачком месту број 13 у вртићу “Шећерко”, наводи да је на овом биралишту излазност до 17.30 нешто испод 40%.

Када је реч о бирачком месту број 27 у Мијатовцу, тамо је излазност до 17 сати достигла 50%, док је на бирачком месту број 31 у Супској била око 33%.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

 

 

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП