КАБАРЕ “ЧЕЗНЕМ ДА ВАМ КАЖЕМ”

Да је искреност и чиста емоција на сцени и даље на цени, доказ је топла реакција публике на поестко- музички кабаре “Чезнем да вам кажем”. Кабаре је чедо првака драме Београдског драмског позоришта Миодрага Микија Дамјановића, настао из потребе да на духовит и пријемчив начин публику носталгично врати у нека друга времена, којих се већина са добраном дозом сете све чешће сећа, каже Мики Дамјановић.

Представа је окарактерисана као кабаре, превасходно због мог личног односа са публиком, али исто тако може да се посматра као позоришна представа, монордрама, дуодрама или стенд ап. Желео сам да своје жеље и таленте које имам преточим у сат и четрдесет минута програма током ког говорим неку своју животну причу, како сам стасавао прво у рецитатора, затим у глумца и како је живот у некој нашој, некадашњој земљи мене у сваком погледу обележио и изградио.

У кабареу поред аутора учествују Наташе Радовановић, чланица Опере Народног позоришта, Павле Јоксимовић, пијаниста, и глумци Мина Лазаревић, Стева Пиале и Ива Штрљић, који су скупа публици приуштили вече лепих и топлих емоција.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП