“КАВИМ ЈЕДИНСТВО” ОБАВЉА ПРЕВОЗ УЧЕНИКА

Од почетка ове школске године аутобусима превозника “Кавим Јединство” из Врања обавља се превоз ученика основних школа на територији оштине Ћуприја. Ово предузеће дало је најбољу понуду и услове вожње на тендеру који су спровеле ћупријске школе, а према речима Мирослава Пешића, стручног сарадника у компанији “Кавим Јединство”, њихов основни циљ је да ђацима пруже добар и безбедан превоз од куће до школе и назад.

“Због прописа који разграничава линијски превоз и превоз ученика основних школа нисмо у могућности да изађемо у сусрет ученицима средњих школа и осталим грађанима који морају да чекају наше аутобусе на редовним линијама, али се надам да ћемо у договору са локалном самоуправом решити тај проблем у најскорије време, како не бисмо долазили у ситуацију да путнике остављамо на станици”, објаснио је Мирослав Пешић.

“Кавим Јединство” превозиће ђаке до краја новембра, односно до окончања тендера за превоз ђака и путника на приградским линијама по концесионом акту, након чега ће изабрани превозник ову делатност обављати наредних пет година.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП