Конференција за медије председника општине Ћуприја Нинослава Ерића

Председник Општине Ћуприја Нинослав Ерић одржао је данас последњу конференцију за новинаре у 2017. години. Осим кратке ретроспективе године на измаку, председник Ерић је још једном подвукао како очекује да у 2018. години Ћуприја оствари резултате који ће побољшати животе њених грађана, житеља целог Поморавља али, како се изразио, у крајњој линији и животе свих грађана Србије.

Поновивши да ће већ почетком 2018. године у Ћуприју стићи неколико вредних инвестиција у привреду – инвестиције кинеског, турског и словеначког капитала, пре свега – председник Ерић је новинарима презентовао и изглед будућег трговинско-пословног дистрикта, који ће бити изграђен тик уз ауто-пут.

Председник Ерић такође је поновио да ће Ћуприја у 2018. доживети инвестициони бум, али је нагласио да ће локална самоуправа у наредној години да ради и на решавању вишедеценијског проблема водоснабдевања, у вези с чим су већ направљени озбиљни позитивни помаци.

Нинослав Ерић искористио је конференцију за новинаре да свим грађанима општине Ћуприје честита предстојећу Нову годину, пожелевши им све најбоље у 2018. години.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП