ЛЕТО У БИБЛИОТЕЦИ

Да је Народна библиотека “Душан Матић” из Ћуприје одавно изашла из домена класичне библиотекачке делатности – издавања књига, показатељ су све посећеније радионице које се већ по традицији организују током летњег распуста а намењене су школској читалачкој публици.
Задатак добре библиотеке јесте да деци увек нуди најбоље, нове и интересантне услуге и садржаје, који имају за циљ да развијају љубав према књизи, читању и стваралаштву уопште.

И ове године велико интересовање влада за радионицу изражајног читања, која се ове године одржава под називом “Пусти бригу узми књигу”. Радионице ће се током јула одржавати сваког уторка и четвртка од 17  до 18 часова. Радионица “Вредне руке”, коју ће водити чланице из Актива жена “Наше златно доба” одржаваће се током јула, средом и петком од 18 до 19  часова, а ово ће бити прилика да деца науче основе веза и израде различитих предмета из домаће радиности.

У августу месецу, у просторијама библиотеке биће организоване још две креативне радионице, за које је протеклих година владало велико интересовање. То су радионица “Лепог писања и калиграфије” и креативна радионица “Како се пишу песме”. О почетку ових радионица заинтересовани полазници биће благовремено обавештени. Све ближе информације и пријава за учешће у радионицама, може се обавити на број телефона библиотеке 8470 – 843.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП