ОДОБРЕНА ГРАЂЕВИНСКА ДОЗВОЛА ЗА ИЗГРАДЊУ ИНТЕРНИСТИЧКОГ БЛОКА

У наредних недељу дана очекујемо добијање грађевинске дозволе за изградњу новог Интернистичког блока Опште болнице у Ћуприји. Завршена је препарцелизација земљишта и подношење захтева за локацијске услове, чиме је заокружен процес за добијање грађевинске дозволе за изградњу овог објекта – открио је у ексклузивном интервјуу за Телевизију Поморавље председник општине Ћуприја Нинослав Ерић.

Према његовим речима, Интернистички блок имаће површину од осам и по хиљада квадратних метара, а према пројекту биће изграђен до садашње зграде неурологије, офталмологије и психијатрије.

“Изградњом савременог Интернистичког блока на једном месту биће обједињене све службе интерне медицине. На тај начин грађанима ће бити пружена квалитетна и правовремена здравствена заштита, а запосленима бољи услови за рад.”

Општина Ћуприја је међу првим локалним самоуправама завршила пројектно-техничку документацију, што практично значи да ће међу првима и отпочети комплетну реконструкцију Опште болнице. Велику помоћ у томе пружиће и Република. 

“Изградњом Интернистичког блока и реконструкцијом комплекса ћупријске болнице, једна од најстаријих здравствених институција у Поморављу са пуним правом моћи ће да стане у ред са најсавременијим здравственим центрима у Србији. На крају крајева, на то нас обавезује 140 година дуга историја здравства на нашим просторима”, закључио је председник Ерић.

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП