ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ПУПСА

Општински одбор Партије уједињених пензионера, пољопривредника и пролетера Србије имао је редовну Изборну Скупштину. На мандат од четири године за председника је изабран Славко Цветковић, који је и у прошлом сазиву обављао ову функцију.

Ми смо партија часних намера која се већ скоро 18 година бори за права прензионера, пољопривредника и пролетера – рекао је Иво Михајловски председник Извршног одбора ПУПСА, који је присуствовао раду Изборне Скупштине. Реализација једног од наших најважнијих програмских циљева “Три П – Пензије прате плате”, почеће у јануара – нагласио је Иво Михајловски.

Он је похвалио рад ОО упротеклом периоду и пожелео ћупријском ПУПСУ са и даље настави да се бори за права пензионера, пољопривредника и пролетера.

Изборна Скупштина прихватила је извештај о раду у протеклом мандату и програм са планом активности који ће бити водиља новом руководству ОО.

Славко Цветковић и његов тим ће наставити започето. Циљ је помоћ пензионерима, пољопривредницима и пролетерима, а то је једино могуће ако се буде у власти – рекао је Цветковић. И сада, када немамао своје представнике у органима власти ми се трудимо да предлозима у Скупштини општине Ћуприја допринесемо побољшању положаја пре свега пензионера али и осталих грађана – рекао је Цветковић

Изборној Скупштини присусвовали су представници општинских одброа ПУПСА из свих градова Поморавског округа и помоћник председника општина Ћуприја Бранко Милојевић.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП