ОДРЖАНА РЕДОВНА СЕДНИЦА СПОРТСКОГ САВЕЗА ЋУПРИЈЕ

У присуству представника спортских клубова и организација са територије општине Ћуприја одржана је 18. редовна седници Спортског савеза Ћуприје. На седници је једногласно усвојен годишњи извештај о раду Спортског савеза, као и финансијски извештај Спортског савеза за 2020 годину са одлуком о расподели добити савеза. Без веће полемике, усвојен је годишњи извештај о програму Спортског савеза у који улазе редовне активности и активности на развоју школског и предшколског спорта у току претходне године.

Скупштина Спортског савеза констатовала је да су претходној години и поред тешке ситуације, постигнути су добри резултати у свим узрасним категоријама, те да се надају да ће се такав тренд наставити и надаље. Према речима Драгана Здравковића, актуелног председника Спортског савеза Ћуприје, много тога је уарђено на унапређењу школског спорта и активнијем укључивању деце у спортске клубове, те да су у том домену средства Савеза била усмерена на донације школама у виду лопти, реквизита за багминтом, табли за кошеве.

Спортски савез као кровна организација која окупља спортске клубове у општини Ћуприја, текућу годину затвориће свечаном доделом спортских признања и награда спортским организацијама, спортистима и спортским радницима на територији општине Ћуприја, и апеловали на чланове Савеза да предлоге доставе најкасније до  17. децембра, до 12 часова.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП