ОДРЖАНА СЕДНИЦА ПОСЛОВНОГ САВЕТА ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА

Седница Пословног савета општине Ћуприја одржана је у сали за састанке Општинске управе, на којој је, осим председника савета Петра Стошића и председника Општине Ћуприја Нинослава Ерића, његовог заменика Илије Пауновића, присуствовало и 19 чланова Пословног савета. 

Главне тачке дневног реда Треће седнице Пословног савета општине Ћуприја биле су Допуна Пословника о раду Пословног савета општине Ћуприја, Питања и одговори, као и Презентација резултата анкете коју су попуњавали чалнови ћупријске пословне заједнице.

Највише времена посвећено је питањима, сугестијама и предлозима који су били упућени председнику Ерићу, који је рекао да су он и његов кабинет ту за сваки проблем који се јави код ћупријских привредника и предузетника. Пословник о раду Пословног савета општине Ћуприја измењен је у делу који се односи на кворум, а такође, како је рекао Петар Стошић, допуна Пословника морала је да уследи и у вези са начином избора чланова Пословног савета, јер документ до сада није садржао тачку која се бавила тиме ко и под којим условима може да постане део институционалне пословне јединице – члан Пословног савета општине Ћуприја. На седници је презентован и билтен Одсека за локални економски развој “Анкета о пословној заједници 2019”, на коме су приказана најтраженија занимања код анкетираних.

Следећа седница Пословног савета општине Ћуприја биће одржана у септембру, када би чланови пословне заједнице требало да изнесу своје предлоге у вези са буџетом општине за 2020. годину.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП