ОТВОРЕН ЛИДЛ У ЋУПРИЈИ

Немачка компанија Лидл отворила је 60. продавницу у Србији и то управо у Ћуприји. Нови супермаркет има око 2.400 квадратних метара, у понуди је асортиман од око 1800 домаћих и страних произвођача, а обезбеђено је и око 100 паркинг места која ће грађани моћи бесплатно да користе. Предеседник општине Ћуприја Јовића Антић рекао је да је отварање Лигла добар пословни потез, превасходно због отварања нових радних места.

Изузетно ми је драго што смо данас овде ради отварања прве Лидл продавнице у нашем граду која броји 25 нових запослених. Ово је још један пример успешне сарадње општине Ћуприја са компанијама које су вољне да улажу у нашу привреду, попут компаније Лидл Србија. Верујем да ће доласком у наш град, Лидл Србија побољшати квалитет живота наших суграђана“, изјавио је председник општине Јовица Антић.

„Судећи по броју предлога да се отворимо продавницу у овом граду, сигурна сам да Ћупричани већ познају Лидл и да имају висока очекивања од нас. Потрошаче у новој продавници дочекала је пажљиво одабрана понуда са више од 1.800 производа и отварачке цене са попустима и до 40%, а акцијске понуде у Лидлу смењиваће се сваког понедељка и четвртка, каже је руководилац Корпоративних комуникација у Лидлу Србија, Мартина Петровић.

Лидл је поводом отварања нове продавнице припремио и специјална изненађења за нове маме са територије општине Ћуприја Све породиље, чије се бебе буду родиле недељу дана од отварања Лидла, у породилишту ћупријске болнице, могу преузети своју “Бебину чаробну кутију”, која садржи висококвалитетне производе за негу коже познатих Лидл брендова.

Нова Лидл продавница у Ћуприји биће отворена сваког дана од 8 до 22 часа.

This slideshow requires JavaScript.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП