ПОБЕДИО ЈЕ СПОРТ, ЗДРАВ ЖИВОТ И ОСМЕХ! ФИНАЛЕ ШКОЛИЦЕ СПОРТА!

Више од 60 малишана узраста од 4 до 6 година из параћинске и ћупријске Школице спорта надметало се на финалном полигону спретности. Ова традиционална манифестација одржава се већ пету годину за редом а циљ је да се на овај начин промовише важност бављења било каквим видом физичке активности код деце у најранијем узрасу као и правилно развијање толеранције, фер плеја и такмичарског духа код деце.

Ово је круна нашег рада током једне године а сарадња са колегама из Школице спорта и Спортског савеза Ћуприје огледа се превасходно у размени искустава и усвајању добрих примера практичног рада са децом. Ми смо презадовољани одзивом деце, родитељи навијачки расположени а малишани срећни и насмејани. За нас сасвим довољно, каже Жељко Бановић, тренер Школице спорта Параћин

Малишани су данас имали први испит јавног такмичарског наступа а подршку са трибина пружили су родитељи. Иако су тренери вредно бележили све резултате победници данашњег финала били су сви. Победио је спорт, здрав живот и радост. А стадион у Ћуприји никада није био лепши.

This slideshow requires JavaScript.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП