ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА ТЕРЕНА У СОКОЛСКОМ ДОМУ

Почела је реконструкција терена на отвореном у оквиру комплекса Соколског дома. Након грубих припремних радова на адаптацији подлоге, уместо бетона биће постављен тартан, а осим терена за екипне и индивидуалне спортове ново лице добиће и трибине.

Соколски дом одувек је био стециште љубитеља спорта, без обзира да ли је реч о професионалцима или рекреативцима. У улепшавање овог његовог дела општина Ћуприја уложиће око десет милиона динара – каже председник општине Јовица Антић.

На тај начин добићемо један функционалан и јако леп објекат. Двориште Соколског дома је више пута реконструисано у прошлости, али ово су радови захваљујући којима ће се заиста унапредити његов изглед и безбедност корисника. Као и до сада на овој површини биће терен за кошарку, мали фудбал и тенис.

Физичка активност веома је важна за правилан развој деце, а бављење конкретним спортом у старијем узрасту помаже да се открију млади таленти. Ово је наш начин да им у томе пружимо подршку, а то ћемо чинити и надаље – истакао је председник Антић.

 

This slideshow requires JavaScript.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП