ПОЧЕЛО ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ЗА ПРИВРЕМЕНО ПРИКЉУЧЕЊЕ НА СТРУЈУ, ВОДУ И КАНАЛИЗАЦИЈУ ЗА НЕЛЕГАЛНЕ ОБЈЕКТЕ

Подношење захтева за привремено прикључење на електроенергетску, гасну или мрежу даљинског грејања, водовод и канализацију незаконито изграђених објеката на територији општине Ћуприја, почело је 15. септембра и трајаће 30 календарских дана. Након истека наведеног рока неће бити могуће подношење захтева за привремено прикључење. Прикључење је могуће искључиво за власнике породичних стамбених објеката и власнике посебних делова објекта-станова, који су изградњом, односно куповином трајно решавали своје стамбено питање. Може се привремено прикључити само један објекат, односно један стан истог власника који користи за становање.

Захтев за привремено прикључење подноси власник стамбеног објекта, док за власнике станова у стамбеним и стамбено пословним зградама за колективно становање, захтев за привремено прикључење подноси стамбена заједница. Уз захтев се достављају и захтеви власника станова, за сваки појединачни стан и захтев за прикључење заједничких делова зграде (лифтови, осветљење, подстанице итд) на дистрибутивни систем електричне енергије.

У случају да није формирана стамбена заједница, захтеве подносе власници станова. За објекте за које у поступку озакоњења није достављен геодетски снимак или за које није ни покренут поступак озакоњења, уз захтев за привремено прикључење, потребно је доставити геодетски снимак.

Захтеви се могу преузети у просторијама Одељења за урбанизам, имовинско-правне послове и заштиту животне средине ОУ Општине Ћуприја, на адреси 13. октобра бр. 7, радним данима, од 8.30 до 15.30 часова

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП