ПРИЈАТЕЉСТВО ЈЕ НАЈВАЖНИЈЕ

МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ “ДРАГАН НЕСТОРОВИЋ”

Матуранти Техничке школе организовали су турнир умалом фудбалу, са жељом да скрену пажњу на важност пријатељстава склопљених током школовања.

Турнир је посвећен Драгану Несторовићу, ученику Техничке школе, који је, нажалост, изгубио животну битку у јуну прошле године.

Посвета његовом присуству у школи током претходних година исказана је кроз његово име у називу турнира – рекли су Драганови другови.

Желимо да, одлазећи из школе, наредним генерацијама, оставимо поруку о важности међусобног поштовања, и да смо то, као генерација, успели да развијемо. Да нећемо бити заокупљени само текућим проблемима, већ хоћемо да наш друг остане свеприсутан“, истакао је најбољи Драганов друг Михајло Марковић.

“Турнир не може бити утеха због изгубљеног младог живота, али може бити прилика да се, кад животни токови буду сваког од њих одвели негде далеко, сачува успомена на пријатељство које су развили. Због тога сви запослени у школи снажно подржавамо идеју да турнир добије карактер традиционалног у наредним годинама“, рекла је директорка школе Јелена Бизетић Маљковић.

Финална утакмица турнира биће одиграна уторак, 19.04.2022. године, са почетком у 10 сати.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП