ПРИЈАВА ПОСЛОДАВАЦА ЗА ДУАЛНО ОБРАЗОВАЊЕ ДО 31. ЈАНУАРА

У организацији Привредне коморе Србије биће одржан низ састанака са привредницима и компанијама заинтересованим за учешће у програму дуалног образовања, у циљу информисања о корацима неопходним за укључивање у тај процес.

Због епидемиолошке ситуације састанци ће бити организовани онлајн у више термина. Понедељак, 11. јануар, резервисан је за сектор грађевине, ИТ сектор, хемијску, гумарску и индустрију неметала. У среду, 13. јануара, одржаће се састанци за област  металске и електро индустрије, енергетике и рударства, индустрије намештаја, индустрије папира, шумарства и прераде дрвета.

Састанци за предузетнике у прехрамбеној индустрији, сточарству и преради сточарских производа, те биљној производњи биће организовани у петак 15. јануара; за сектор креативне индустрије, саобраћаја, индустрије текстила, одеће, коже и обуће у понедељак 18. јануара; а за компаније које се баве трговином и туризмом у уторак 19. јануара.

Сви састанци одржаће се са почетком у 11 часова, у трајању од сат и по. Крајњи рок за подношење Изјаве о спремности за укључивање у дуално образовање за наредну школску годину је 31. јануар 2021. године. Пријава се може извршити на линку испод:

Пријава за послодавце

 

http://portal.dualnoobrazovanje.rs/

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП