ПРОДАЈА СВЕЖЕГ ВОЋА И ПОВРЋА У ВАНРЕДНОМ СТАЊУ

Сходно одредби о забрани рада пијаца, упућен је позив пољопривредницима из Поморавског округа да се обрате за помоћ у вези са продајом њихових производа, како би се повезали са потенцијалним купцима у њиховој околини. Циљ је да се у време ванредног стања становништву поморавских општина помогне да дође до свежих пољопривредних производа попут воћа, поврћа, житарица и живе стоке.

За сада већ функционише интернет сајт  www.agroponuda.com  на коме може да се објави понуда пољопривредних производа. Објављивање понуде је бесплатно, а произвођач који жели да његова понуда буде истакнута на овом сајту треба да се јави Пољопривредној саветодавној и стручној служби Јагодина на број телефона 035/8221-931, мејлом на адресу jagodinapss@mts.rs или слањем поруке на фејсбук страници PSSS Jagodina.

Регистрована пољопривредна газдинства са територије општине Ћуприја такође могу да контактирају Групу за привреду и пољопривреду, Општинске управе општине Ћуприја, на мејл адресе: tatjana.zejak@cuprija.rs  и  danijela.radivojevic@cuprija.rs    

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.   

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП