ПРОГЛАШЕНИ СПОРТИСТИ ГОДИНЕ

Спортски савез Ћуприје доделио је признања најбољим спортистима и спортским радницима у 2018. години. Комисија ћупријске куће спорта, уз сугестије грађана који су такође могли да дају своје предлоге, саставила је листу оних који су својим резултатима на спортским борилиштима, залагањем и педагошким радом завредели да носе звање најбољих за претходних 365 дана.

За најбољу спортисткињу проглашена је Анђела Станковић, одбојкашица ЖОК “Равно”, најбољи спортиста другу годину заредом је атлетичар Алекса Милановић, док је признање за најуспешнију спортску организацију отишло у руке Горана Стојковића, председника Аеро клуба “Ћуприја”. Награду за животно дело под називом “Да се не заборави” добио је професор Милан Маја Џелатовић, за најуспешнијег тренера Слободан Јаковљевић, за најуспешнијег спортисту ван територије општине Ћуприја одбојкаш и некадашњи репрезентативац Србије и Црне Горе Владан Ђорђевић, а за најуспешнијег наставника физичке културе Славољуб Јовановић.

Међу награђенима се нашао и Владимир Васиљевић, општинског већника за спорт, културу и туризам, коме се Спортски савез за подршку и лично залагање захвалио као представнику локалне самоуправе и као појединцу.

Најуспешнија школа у области школског спорта је ОШ “13. октобар” која је систему школског спорта ове године дала 300 деце, а у том духу добитници признања за посебан допринос развоју школског спорта су професор Зоран Ђорђевић из ове школе, и професор Микица Манојловић из ОШ “Ђура Јакшић”, као и млади атлетичари Алекса Томић и Ђорђе Миладиновић, освајачи медаља на републичком такмичењу у школској атлетици.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП