РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРОДАВЦЕ СТОЛАРИЈЕ У ОКВИРУ ПРОГРАМА ПОБОЉШАЊА ЕНЕРГЕТСКЕ ЕФИКАСНОСТИ СТАМБЕНИХ ОБЈЕКАТА

Настављајући са процесом финансијске подршке домаћинствима за спровођење енергетске ефикасности, локална самоуправа општине Ћуприја расписала је Јавни позив за привредне субјекте који се баве набавком и уградњом спољне столарије.

Право учешћа имају субјекти чије се седиште или издвојена пословна јединица налази на територији општине Ћуприја, који су уписани у регистар АПР-а и притом регистровани као привредна друштва и предузетници најмање шест месеци од дана подношења пријаве, над којима није покренут стечајни поступак или поступак ликвидације, који су измирили обавезе по основу јавних прихода и изворних јавних прихода које администрира Одељење локалне пореске администрације, те имају атесте за уграђену столарију издате од одговарајућег сертификационог тела којима се доказује испуњеност услова за коефицијент емитовања топлоте кроз рам и стакло. Селекцију привредних субјеката који испуњавају услове јавног позива и коначни списак изабраних објавиће надлежна комисија, након чега ће бити расписан и јавни позив намењен грађанима који желе да искористе своју шансу за унапређење енергетске ефикасности породичне куће или стана.

Јавни позив за привредне субјекте је отворен до 3. септембра, а пријаве се достављају поштом на адресу: Општина Ћуприја, Улица 13. октобра 7, Комисија за спровођење мера енергетске ефикасности или лично на писарници Општинске управе општине Ћуприја.

Опширније информације на линку: https://cuprija.rs/sr/odlukaoraspisivanjujavnogpoziva/

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП