РАСПИСАН КОНКУРС ЗА УПИС НОВИХ КАНДИДАТА НА ОСНОВНУ ПОЛИЦИЈСКУ ОБУКУ

Министарство унутрашњих послова је расписало конкурс за упис 1.100 полазника у Центар за основну полицијску обуку, за стручно оспособљавање за обављање послова униформисаног полицијског службеника, за потребе свих 27 полицијских управа у Србији. Сви заинтересовани, који испуњавају услове за упис, могу се пријавити до 11. августа, у полицијским станицама по месту пребивалишта, истакао је потпуковник Младен Гетић, начелник Полицијске управе у Јагодини.

Сви заинтересовани, који испуњавају услове за упис, могу се пријавити до 11. августа, у полицијским станицама по месту пребивалишта. За подручје Полицијске управе у Јагодини предвиђено је 14 полазника, за радно место полицајца и 4 полазника за радно место саобраћајног полицајца за послове саобраћајних незгода, наглашава потпуковник Гетић

Право учешћа на конкурсу имају особе које испуњава следеће услове:
да је држављанин Републике Србије;, да има пријављено пребивалиште на територији Републике Србије, најмање једну годину непрекидно пре дана подношења пријаве на конкурс; да има пријављено пребивалиште на подручју организационе јединице за коју се расписује конкурс;да нема мање од 18, а више од 24 године старости до дана закључења конкурса;да нема више од 27 година старости до дана закључења конкурса (за кандидате који су свршени студенти Криминалистичко-полицијског универзитета)

Услови конкурса могу се наћи на сајту Министарства унутрашњих послова www.mup.gov.rs и сајту Центра за основну полицијску обуку www.copo.edu.rs .

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП