СОКОЛСКИ ДОМ У НОВОМ РУХУ

Радови на реконструкцији терена за мале спортове у Соколском дому приводе се крају. Након постављања тартан подлоге у току је обележавање терена за мале спортове и тенис. На теренима смо затекли заменика председника Скупштине општине Илију Пауновића и директора Установе за спорт Спортски центар “Ада” Ивана Алексића.

Наш најстарији спортски објекат сада има потуно нов изглед и сигран сам да ће у годинама које долазе на њему стасавати нови врхунски спортисти – ракао је Илија Пауновић, заменик председникa Скупштине општине Ћуприја.

Овај објекат, како споља тако и унутра, користиће ученици за наставу физичког васпитања, спортски колективи и рекреативци. Пут до садашњег изгледа није био ни мало лак – истакао је директор Иван Алексић:

На теренима за мале спортове заменили смо кошеве, поставићемо нове голове, успели смо да изградимо и једну вежбаоницу, добили смо стазу за трчање у кругу од 200 метара и за који дан имаћемо потпуно нови тениски терен – нагласио је Алексић. Он је посебно апострофирао замену расвете новим лед системом и постављње седишта на трибинама, које ће уследити након обелжавања терена.

После реновирања фасаде зграде, дела ентеријера и комплетне реконструкције терена, локална самоуправа добила је средства за замену система за грејања у овом спортском објекту – рекао је директор Иван Алесић. Зграда ће бити прикључена на гас, а у сали су замењена грејна тела.

Лето је на измаку али ми ћемо током септембра на терене извести ученике основних школа, да баш они испробају како се на овој подлози игра рукомет, мали фудбал, кошарка и тенис, што ће представљати и свечано отварање реновираног Соколског дома – закључио је Иван Алексић, директор Установе за спорт СЦ “Ада”.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП