СРЕДСТВА ФОНДА ЗА РАЗВОЈ ОДСКОЧНА ДАСКА ЗА САМОСТАЛНЕ ПРИВАТНЕ ПРЕДУЗЕТНИКЕ

У организацији Регионалне агенције за развој Шумадије и Поморавља у Ћуприји је одржана промоција овогодишњих програма Министарства привреде и Фонда за развој усмерених ка подстицању самосталног приватног предузетништва.

Према речима Милице Чукарић, менаџерке пројеката у Регионалној агенцији за развој Шумадије и Поморавља, финансијска средства намењена су подршци лицима која желе да започну сопствени посао, али и онима који су већ дужи низ година присутни у сфери предузетништва.

Постојећим предузетницима већ су добро познати програми Фонда за развој за које се сваке године пријављују. Баш зато наша пажња усмерена је ка новим корисницима, којима ова новчана средства могу бити одлична одскочна даска приликом покретања посла – објашњава Милица Чукарић.

Регионална агенција обавезно спроводи теренске посете фирмама након доделе средстава ради праћења пословања и начина њиховог утрошка. У наредном периоду у најави је и програм за набавку опреме.

Сва заинтересована лица која нису присуствовала презентацији програма Фонда за развој за 2021. годину, за додатне информације могу се обратити Канцеларији за локални економски развој општине Ћуприја.

 

This slideshow requires JavaScript.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП