СТУДЕНТСКИ РЕСТОРАН ДОМА СРЕЋНО – ИСХРАНА ЗА 80 СТУДЕНАТА

Дом ученика средњих школа Срећно, обавештава студенте да у складу са капацитетима кухиње и трепезарије Дома, може пружити исхрану за 80 студената. Услови које студент треба да испуни су да похађаја високошколске установе чији је оснивач Република Србија, аутономмна покрајна или локална самоуправа, да је први пут уписан у одређену годину на струдије првог, другог или трећег степена, да се школовање студента финансира из буџета Републике Србије и да је држављанин Србије.
Студенти чије пребивалиште није у месту студирања, имају право на исхрану од три оброка дневно, док студенти чије пребивалиште јесте у месту студирања на један оброк дневно.
Документација се може предати лично од четвртка 5. октобра до 13. октобра, у времену од 8 до 14 часова у Дому Срећно. Студент треба да приложи захтев који се подиже у Дому, очитану личну карту и фотокопију индекса.
По утврђивању укупног броја студената који остварују право на исхрану, исти ће бити благовремено обавештени о датуму пружања наведених услуга.
Дом ученика средњих школа Срећно поседује модерну кухињу која, поред стандардне опреме, има и конвектомат за припрему хране на пари и без масноћа. Исхрана је разноврсна, прилагођена узрасту и у складу са Правилником о стандардима квалитета исхране ученика и студената.Лабораторијске контроле здравствене исправности врши Завод за јавно здравље Ћуприја.
Дом ученика поседује електронски систем за наручивање оброка. Корисници у електронском систему врше избор оброка из понуде актуелног јеловника, па током недеље конзумирају оброке које су одабрали.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП