У ЧАСТ МУЗИЧКЕ ИЗУЗЕТНОСТИ

Концертом Великог оркестра Школе за музичке таленте, појачаним виолончелистом проф. Драганом Ђорђевићем Сузукијем, свечано је отворен први Фестивал музичке изузетности “Раванелиус”.

“Желим да се од срца захвалим Роману Симовићу, Драгану Ђорђевићу, Ирени Поповић Драговић, заправо свима вама који сте заложили своје име и добар глас како би овај фестивал угледао светлост дана, и што сте својим трудом, ентузијазмом и талентом показали изузетност. “Раванелиус” је ода изузетности”, рекао је у свом обраћању председник општине Ћуприја Нинослав Ерић.

“Мислим да никада нисам имао оволику трему као вечерас. Јако сам узбуђен што смо претворили у стварност идеју о фестивалу који ће славити музичку уметност и по томе бити јединствен у окружењу, а у томе су нам несебично помогли председник Нинослав Ерић, већник Владимир Васиљевић, директор Установе културе Ненад Јовановић и директорка Школе за музичке таленте Данијела Јовић”, рекао је видно узбуђен проф. Драган Ђорђевић, уметнички директор “Раванелиуса”.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП