У ТОКУ ПОСТАВЉАЊЕ ТАБЛИ СА НАЗИВИМА УЛИЦА И КУЋНИХ БРОЈЕВА

Министарство државне управе и локалне самоуправе потписало је почетком године уговоре о додели наменских средстава за финансирање адресних таблица и бројева са јединицама локалних самоуправа које су успешно спровеле именовање улица у оквиру процеса ажурирања адресног регистра.

Међу овим локалним самоуправама је и општина Ћуприја којој су за потребе набавке адресних табли и таблица, додељена ова средства.

Постављање табли и бројева је у току и обављаће се на основу спецификације која је достављена од Репубичког геодетског завода у поступку ажурирања Адресног регистра на територији целе Републике Србије. Овом спецификацијом обухваћене су улице којима су називи додељени одлукама Скупштине општине Ћуприја из 2020. године, пре свих оне на рубним подручјима Ћуприје (Минелово и Тереково насеље, Везирово брдо, Ада, насеље Новине и сл.), као и улице на рубним подручјима сеоских насељених места.
Адресне промене спровести Општинска управа општине Ћуприја у сарадњи са изабраним извршиоцем услуге и да грађани неће сносити никакве трошкове, наводи се на општинском сајту.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП