ВИШЕ ПАРА ЗА СПОРТ

Потписивање уговора за финансирање програма спортских удружења у 2020.
ВИШЕ ПАРА ЗА СПОРТ
Општина Ћуприја определила 18 милиона динара или седам више него пре само четири године

Остваривање потреба и интереса грађана у области спорта наставља се узлазном путањом и у 2020. години – рекао је Владимир Васиљевић, општински већник задужен за спорт, културу и туризам. Ове године та сума износи 18 милина динара и у њу су укључена средства предвиђена за развој предшколског и школског спорта, који су у експанзији, у општини Ћуприја – нагласио је Васиљевић.
Комисија је вредновала 26 програма од чега је 24 оцењено позитивно. Уговори су потписани у сали за састанке Општинске управе, а први део средстава буће на рачунима клубова већ у петак, чуло се на скупу.
Васиљевић је истакао да су преложени програми скоро или потпуно идентични програмима који су кандидовани протеклих година, те да се мало водило рачуна о млађима категријама и женском спорту. Он је препоручио спортским удружењима да се у наредном периоду више посвете улагању сопствених средства и побољшају медијску презентацију свога рада и активности.
На званичном сајту Спортског савеза Ћуприје ssc.org.rs, у категорији одобрени предлози програма у 2020. години, могу се видети укупни и појединачни износи за сваку врсту трошка који су одобрени удружењима из области спорта у 2020.

This slideshow requires JavaScript.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП