ЗЛАТНЕ РУКЕ ЧЛАНИЦА АКТИВА ЖЕНА “ЗЛАТНО ДОБА”

Актив жена “Наше златно доба” и ове године, у сусрет најрадоснијем хришћанском празнику организовало је манифестацију “У сусрет Ускрсу”. Ова својеврсна поставка ручних радова са ускршњим мотивима, прилика је да се промовишу обичаји, традиција и посетиоцима представе рукотворине које су ове вредне даме израдиле на многобројним креативним радионицама које Актив организује. Мирјана Здравковић, председница Актива жена “Наше златно доба” истакла је овом приликом да је ово само једна у низу манифестација које Актив у току године организује и да је радује чињеница да се број чланица удружења стално повећава.
-Поред организације манифестација којима се трудимо да сачувамо наше обичеје и традицују од заборава, актив жена организује путовања и излете за своје чланице и забаве. Веома смо чести гости на сличним манифестацијама које организују оваква удружења у Поморавском округу и веома радо излажемо своје радове где год нас позову. Драго ми је да нам се прикључјује и велико број млађих жена, које желе да науче нешто ново нарочито када су ручни радови у питању, истакла је председница Актива жена.
Бранка Михајловић, заменица председнице Актива жена “Наше златно доба” каже да је за даме у најбољем животном добу, веома важно да буду чланице једног оваквог удружења, јер је то прилика да се лепо друже, путују и учествују на сличним манифестацијама у окружењу.

Поред чланица Актива, своје радове изложиле су и чланице удружења пензионера “Независност”.

This slideshow requires JavaScript.

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП