ПРЕДСЕДНИК АНТИЋ У ОБИЛАСКУ ИСАКОВА

Председник општине Ћуприја, Јовића Антић до краја године обићи ће села ћупријске општине како би се на терену сагледало све оно што је урађено, и у договору са представницима месних заједница направио план даљих активности, за чију ће реализацију бити опредељена средства у општинском буџету за наредну годину. Председник Антић се овом приликом састао са председником Савета Месне заједнице Франком Трујићем са којим је разговарао о темама и питањима која су од значаја за локално становништво, а која се највише односе на путну инфраструктуру и комуналне делатности. Овом приликом обишао је Дом културе, зграду подручне школе и радове на сређивању сале која се налази у црквеној порти.

Када постоји иницијатива месне заједнице, општина ће лакше и реалније поставити приоритете и урадити план буџетских активности и инвестиција за наредну годину. У претходном периоду, локална самоуправа определила је значајна средства за реконструкцију и опремање неколико просторија у оквиру Дома културе и веома ми је драго да мештани ову зграду користе током читаве године и одржавају у одличном стању, истакао је Антић.

У поступку припреме нацрта одлуке о буџету општине Ћуприја за наредну годину, 21. децембра биће спроведена јавна расправа, па је председник Антић искористио прилику да позове грађане да доставе своје предлоге и сугестије и тиме узму учешће у планирању буџета.
У оквиру планираних активности обиласка месних заједница, председник Антић, ће наредних дана посетити Бигреницу, Супску и Јовац.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП