ЛЕДЕНИ АНЂЕО ИЗ ВИСОКОГ ДРУШТВА

Свако од нас има своју звезду водиљу, која му трасира и осветљава пут. Мој пут је књижевност. Ту сам пронашла себе и сматрам да имам шта да кажем у послу у коме опстају само најупорнији и најпосвећенији – рекла је Веролинка Веро Спасић, ауторка дела “Ледени анђео”, који је своју промоцију, вредну најлуксузнијих и најотменијих велеградских окупљања имао у ћупријском локалу “Его Паб”.

“Ледени анђео” је пре свега љубавни роман. Љубав је та која покреће, та због које се пати, због које се радује, због које се жрвтује, због које се живи – рекла је ауторка Веролинка Веро Спасић.

Реч рецензента каже да “Ледени анђео” представља новији жанр у српској озбиљној прози, у коме се на сликовит и телевизичан начин, увек са дозом благог еротизма, приповеда о узбудљивом животу и догађајима у високом дурштву. У средишњем делу приче је млада дама, преко које се преламају друштвена, етичка и сва остала питања која се одражавају, на одређен начин, и на њено окружење.

Ипак, списатељица је успела да избегне приповедање о тој теми, јер јој је циљ описивање живота и недоумица једне девојке разапете између својих година и света који је окружује, својим потребама.

У уметничком делу програма наступио је камерни оркестар Школе за музичке таленте, а делови романа илустровани су видео садржајима.

Ауторка Веро је на крају промоције поклонила више примерака своје прве књиге знатижељним читаоцима.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП