АСФАЛТИРАНА САОБРАЋАЈНИЦА НА УЛАЗУ У ВЛАШКУ

Екипе ЈП “Србија Аутопут” асфалтирале су Карађорђеву улицу у Влашкој. Према налогу ЈКП “Равно 2014”, радови су извођени на деоници дугој око 400 метара, на улазу у село из смера Ћуприје.  

“Пре отприлике четири године је асфалтирана једна деоница Карађорђеве улице, па је жеља месне заједнице била да се сада заврши преостали део. После асфалтирања биће постављене банкине и регулисани канали, како би се комплетирало уређење саобраћајнице”, каже Дејан Ристић, директор ЈКП “Равно 2014”.

Раније смо морали да користимо друге улице, зато што је ова била пуна рупа. У име свих мештана захваљујем локалној самоуправи општине Ћуприја. Ово ће нам много значити – наглашава Витомир Љубић, председник радног тела МЗ Влашка.

Увек се трудимо да свако село добије неку нову саобраћајницу, а квадратуру одређује величина месне заједнице. У разговорима са мештанима обавезно дођемо до тога да им је најважнија управо путна инфраструктура, и зато се инсистира на тој врсти радова – наставља Дејан Ристић.

“Укупна вредност инвестиције у изградњу сеоских путева уговорене за 2020/21. годину је 67 милиона динара са ПДВ-ом. То су озбиљна средства, помоћу којих ћемо изградити и реконструисати преко десет километара саобраћајница”

 

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП