АСФАЛТИРАЊЕ СЕОСКИХ САОБРАЋАЈНИЦА НАСТАВЉЕНО У СЕЊУ

Одмах по укидању ванредног стања ЈКП “Равно 2014” наставља са реализацијом уговора о асфалтирању сеоских саобраћајница у општини Ћуприја, које је започето прошле године. На ред је дошло Сење, где радници ЈП “Србија аутопут” приводе крају асфалтирање Улице Цара Душана.

“Наручилац радова вредних 1,4 милиона динара без ПДВ-а је Општина Ћуприја, а ЈКП “Равно 2014″ има надзорну улогу. За асфалтирање ове улице, дуге око 190 метара, гласали су мештани Сења на састанку тела месне заједнице, означивши је као једну од приоритетних. Имали смо одређених потешкоћа са тереном приликом извођења припремних радова, али смо их успешно превазишли. Ускоро стартујемо са новом грађевинском сезоном, и тада ћемо асфалтирати још пар улица у овом селу” – каже Дејан Ристић, директор ЈКП “Равно 2014”.

Дејан Ристић најавио је да наредне недеље следи финализација регулисања клизишта на улазу у Бигреницу, за које је припрема извршена током ванредног стања, а након завршетка тог посла прелази се на нове пројекте.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП