БУЏЕТ ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА ЗА 2021. ИЗНОСИЋЕ ПРЕКО 1,5 МИЛИЈАРДИ ДИНАРА

Чланови Општинског већа једногласно су прихватили Нацрт одлуке о буџету општине Ћуприја за 2021. годину, према коме планирани приходи и примања буџета, из свих извора, треба да износе 1.586.691.320 динара.

Како је могло да се чује на 17. седници Општинског већа, одржаној електронским путем због епидемиолошке ситуације, овај буџет има развојну оријентацију, те поред наставка реализације већ започетих капиталних инвестиционих пројеката предвиђа и више нових. У 2021. из републичких извора очекују се наменски трансфери у износу од 152 милиона динара, помоћу којих ће се суфинансирати капитални пројекти.

Све ово, закључили су чланови општинског органа извршне власти, пратиће висок степен ефикасности рада локалне самоуправе, а у прилог томе говори податак да ће према планираном буџету у локалној администрацији наредне године бити највише 127 запослених на неодређено време, уз њих 17 на одређено време. Нацрт одлуке о буџету општине Ћуприја за 2021. годину пред одборницима треба да се нађе у понедељак, 21. децембра.

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП