ЋУПРИЈА И НАРЕДНЕ ГОДИНЕ УЧЕСНИК ФЕСТИВАЛА “СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ”

Ћуприја ће и у 2021. години бити учесник манифестације “Србија у ритму Европе” – прелиминарно је договорено на састанку на коме су, између осталих, учествовали председник општине Ћуприја Јовица Антић, заменик председника општине Владимир Васиљевић и челници организације “Србија у ритму Европе” Игор Карадаревић и Давид Макевић. 

Како је речено на састанку, Ћуприја ће наредне године да повећа број извођача у свом тиму за фестивал “Србија у ритму Европе”, а такође је најављено да ће ћупријске институције културе надаље имати већу улогу у припремама за такмичење, чије би финале требало да се одржи септембра 2021.

Заменик председника општине Владимир Васиљевић овом приликом изнео је сугестију да Ћуприја идуће године, због историјских веза, представља Чешку Републику. Обе стране на састанку су исказале задовољство досадашњом сарадњом, сложивши се како су, посебно у псоледњих неколико година, створена нераскидива пријатељства између Ћупричана и људи из организације највећег музичко-сценског такмичења за младе на овим просторима.

 

 

Овај медијски пројекат је суфинансиран средствима општине Ћуприја. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

 

 

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП