ЋУПРИЈСКИ КАРАТИСТИ ОСВОЈИЛИ СЕДАМ МЕДАЉА У ЧАЧКУ

Ученици ћупријских основних и средњих школа учествовали су протеклог викенда на школском првенству у каратеу и остварили изванредне резултате.

Ово првенство одржано је у Чачку и на њему су се такмичили ученици ОШ “Ђура Јакшић” и ОШ “13. Октобар”. Ћуприју су представљали и ученици средње Медицинске школе и Гимназије.

Ученице ОШ “Ђура Јакшић” Исидора и Викторија Ристов такмичиле су се у дисциплини кате, у категорији нижих разреда. Исидора је освојила друго, а Викторија треће место. 

Представници ОШ “13. Октобар” били су Петар и Павле Миладиновић, у дисциплини кате. Петар је освојио прво место у конкуренцији нижих разреда, док је Павле у истој категорији био трећи. 

Лазар Николић је представљао средњу Медицинску школу и освојио друго место у категорији кате, док је представник Гимназије Матија Станојевић, освојио прво место у категорији борбе до 61 кг.

Ђорђе Станисављевић, члан Карате клуба “Кнез Лазар”, представљао је средњу Пољопривредно – ветеринарску школу из Рековца, и освојио је треће место у категорији кате.

Ово првенство било је истовремено и квалификационо такмичење за предстојеће школско првенство Србије.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП