ДАН ПЕНЗИОНЕРА У НОВИМ ПРОСТОРИЈАМА

Ћупријско Удружење пензионера решило је проблем заосталих дуговања и започело ново раздобље свога рада у новим просторијама.

Скупштина и Управни одбор прихватили су понуду фирме “Ђоровић” Доо, да им исплати све досадашње обавезе и додели нове просторије површене 200 квадрата, у згради преко пута старог удружења, у Рељиној улици. “Ђоровић” Доо за узврат добија зграду и плац на коме се налази сада већ бивше седиште Удружење пензионера Ћуприје. Вредност ове трансакције је шест милиона и 100 хиљада динара, односно онолико колико су дуговања Удружења пензинера износила.

Дан пензионера општине Ћуприје обележен је свечано у новим просторијама и са многобројним гостима. Један од њих је и председник Савеза пензионера Србије прф. др Андреја Савић, који је истакао да је ћупријска организација, и поред нагомиланих проблема који су је пратили током протеклих година, успела да сачува свој статус, и сада, у новим просторијама, и са јасном перспективом, улази у нови период рада.

Нове просторије Удружења пензионера биће место окупљања, дружења, размене идеја, искустава и планова за будуће деловање у трећем добу. Свој допринос даће и Удружење жена “Наше златно доба”, поставкама својих радова.

Нове просторије Удружења пензиоера Ћуприје налазе се у Рељиној улици (зграда Беладона). Председник Раде Красуља позвао је све пензинере да се прикључе Удружењу како би организација ојачала и постала успешнија.

Коментари

Be the first to comment on this article

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Иди на ТОП